Általános Szerződési Feltételek

  1. ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK HATÁLYOS 2020.20.1-től

  Ezek a feltételek meghatározzák a kapcsolatunkat köztünk, a Garo & Co. között. sro, székhelye Šamorínban, Dunajská 1065/12, irányítószám 93101, azonosító száma: 47934841 , a nagyszombati bíróságon bejegyzett iratszám alatt bejegyezve: 35056 / T, mint a www.koku.sk online áruház eladója és üzemeltetője, és Ön, vásárlóink aki adásvételi szerződést köt velünk.

  Kötelező megrendelés végrehajtásával a vevő megerősíti, hogy elfogadja az eladó által bejelentett áruk szállításának üzleti feltételeit. A vevő és az eladó kapcsolatát ezek a feltételek szabályozzák, amelyek mindkét fél számára kötelezőek.

  2. ÁRUK MEGRENDELÉSE

  Minden általunk kínált áru 100% -ban eredeti és eredeti.
  Felajánljuk a non-stop vásárlás lehetőségét közvetlenül otthonában. A megrendelés intuitív és kényelmes a bevásárlókosáron keresztül, írásban a címünkön vagy e-mailben. A szerződés tárgya kizárólag az adásvételi szerződésben meghatározott áruk - megrendelés. Vállaljuk, hogy csak tökéletes állapotú árukat szállítunk ügyfeleinknek, a Szlovák Köztársaságban hatályos szabványoknak, előírásoknak és rendeleteknek megfelelő, az árutípusra vonatkozó előírásoknak vagy tulajdonságoknak megfelelően. Az elektronikus megrendelés érvényességének teljesítésének feltétele a megrendelési űrlapon megadott összes szükséges adat és követelmény kitöltése. A megrendelés egyben vételi szerződés tervezete, ahol maga az adásvételi szerződés fokozatosan jön létre az áruk leszállításával. Az adásvételi szerződés megkötéséhez a megrendelő hivatalos megerősítése szükséges az eladó részéről. A képek csak illusztrációk!

  3. MEGRENDELÉS MEGERŐSÍTÉSE


  A megrendelést 24 órán belül elfogadjuk, e-mailben elküldjük Önnek a megrendelés visszaigazolását. Bármilyen kétértelműség esetén természetesen felvesszük Önnel a kapcsolatot.


  4. SZÁLLÍTÁSI MÓDSZER

  • GLS futár

   A postaköltség és a csomagolás összege: 3,90 EUR . 150 EUR feletti vásárlás esetén INGYENES szállítás.

   • a megrendelt terméket a GLS futárszolgálaton keresztül szállítjuk
   • az árut a küldemény feladásától számított 1-2 munkanapon belül szállítjuk
   • a szállításkor az Ön e-mailjére megkapjuk az információkat, beleértve a beküldési számot is
   • Meg tudja nézni, ahol a csomag található a GLS online rendszer itt - írja a csomag számát és kattintson a KERESÉS

    A GLS Slovakia alternatív fizetési módot kínál utánvétes csomaghoz, hordozható fizetési terminálokon keresztül, amelyek érintés nélküli fizetési kártyákat is elfogadnak

    Előnyök:

   • Nagyobb siker a csomag kézbesítésében az első próbálkozástól kezdve
   • A címzettnek nem kell foglalkoznia a szükséges készpénz összegével
   • A címzettnek nem kell előre készpénzt készítenie, ami növeli a biztonságát
   • Az ügyfél rugalmassága és kényelme növekszik a csomag átvételekor
   • Minden típusú fizetési kártyát elfogadnak, és érintés nélküli fizetés lehetséges

  • Személyes gyűjtemény

   INGYENES
   A megrendelt árut személyesen is átveheti Šamorínban, a Pozsonyi 76-os szám alatt.

  • Személyes gyűjtemény

   A Zásielkovna.sk szolgáltatás díja szállítmányonként 2,80 EUR. 150 EUR feletti vásárlás esetén ingyenes.

   A gyűjtőhelyeket a Zásielkovňa, sro üzemelteti. Ezek nem a koku.sk üzletei vagy fiókjai. Az árukat a helyszínen nem lehet tesztelni vagy eltávolítani. Az átvételi pontokat csak az előre megrendelt áruk átvételére használják.


  5. FIZETÉSI MÓDSZER

  • Utánvét - a megrendelés átadásakor fizetendő.
  • Fizetési kártyák - megrendelés létrehozása után a biztonságos Barion fizetési átjáróhoz irányítanak, ahol megadja a szükséges adatokat. Ha a tranzakció engedélyezett, a fizetés azonnal megtörténik. Támogatjuk a biztonságos fizetéseket.
  • Készpénzben - az áruk személyes átvételénél Šamorínban és a Zásielkovna.sk szolgáltatáson keresztül


  6. SZÁLLÍTÁSI IDŐSZAK


  A szállítási idő 1-5 munkanap . Abban az esetben, ha a megrendelt áruk nincsenek készleten, a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot a megrendeléssel kapcsolatban.
  A feladás ideje azt jelenti, hogy az áruk a megadott napon elhagyja raktárunkat. A kapott szállítási idő ezután a szállítási módtól (Mailroom, GLS, ...) függ.


  7. ÜGYFÉL KÖTELEZETTSÉGEK


  E-mailben értesítjük a csomag szállításáról. Két (legfeljebb három) munkanapon belül megvárhatja a csomagot. A küldemény négy munkanapon belüli kézbesítésének elmulasztása esetén az ügyfél köteles azonnal kapcsolatba lépni velünk e-mailben: info@koku.sk .

  Az ügyfél köteles átvenni a megrendelt árut, ellenkező esetben - a szállítás átvételének megtagadása esetén a vevő vállalja, hogy megfizeti az eladónak az áru visszaküldésének költségeit 4 EUR összegben.

  8. ELEKTRONIKUS SZÁMLA


  A megrendelés kifizetését igazoló dokumentumot elektronikus számla formájában állítják ki az ügyfél részére. Az e-mail mellékletekből bármikor letöltheti. Lehetőség van elektronikus számla igénylésére az info@koku.sk e-mail címen keresztül is

  9. PANASZOK ÉS GARANCIA


  Minden panaszt kielégítő módon kezelünk Önnel egyedi megállapodás alapján és az alkalmazandó jogszabályoknak megfelelően. A vevő köteles az árut az átvétel után megvizsgálni a sérülés azonosítása érdekében. A vevő köteles a károkat a lehető leghamarabb jelenteni cégünknek. A fuvarozó által okozott kárért nem vagyunk felelősek.

  Számú Polgári Törvénykönyv módosítása alapján. 150/2004, minden termékre 24 hónap garancia vonatkozik. Az áru átvételének napján kezd futni. Ez idő alatt az összes állított hibát, hiányosságot és hibát ingyenesen kijavítják. A garancia csak a gyártási hibákra vonatkozik.


  A garancia nem terjed ki az áruk hibáira és sérüléseire:

  • ha a szokásos kopás miatt merültek fel,
  • ha beavatkozások, módosítások vagy javítások az eladó részvétele nélkül, ill. utasításaival ellentétben,
  • ha az árukat utasításaik megsértésével vagy olyan célokra használták fel, amelyek nem felelnek meg műszaki paramétereiknek, vagy amelyeket nem szántak, vagy az áruk gondozásának elhanyagolása miatt
  • ha nem megfelelő környezetben történő működés és nem megfelelő működés okozta károk okozták őket
  • ha minősítés nélküli beavatkozás vagy a paraméterek változása okozta őket.
  • ha az árut nem megfelelő kezelés, helytelen gondatlan kezelés, túlzott terhelés, mechanikai sérülés vagy kopás, vagy nem megfelelő tárolás okozta a vevőnél,
  • ha a hibákat szakszerűtlen elektromos beavatkozás, a hálózat túlfeszültsége vagy az elektrosztatikus kisülés okozta
  • ha a hibák az eladótól független egyéb körülmények következtében következtek be (különösen a "vis maior", a korrózió, az agresszív víz, a nem megfelelő kezelés stb. hatásai).
  • rendellenes használat által okozott hibák
  • a termék helytelen használata
  • nem megfelelő tárolás


  Panaszos eljárás:

  1. telefonon, e-mailben vagy írásban tájékoztasson minket a panaszról

  2. küldje el az árut regisztrált és biztosított csomagként (nem utánvéttel) a címünkre.

   Cégünk számára a szállítás költségét a vevő fizeti. Indokolt panasz esetén cégünk kifizeti a postaköltséget, amikor az árut visszaküldi az ügyfélnek.

  3. adja meg a panasz okát, címét a szállításban

  4. az igényelt áruk üzletünkben történő beszerzésének igazolása / számla, amelyet e-mailben küldtünk Önnek /.
   Panaszát a lehető leggyorsabban, legkésőbb annak bekövetkezésétől számított 30 napon belül elbíráljuk, azaz cégünk átveszi az árut.


  ! Figyelem:
  A visszaküldött áruknak eredeti, eredeti csomagolásban kell lenniük, sértetlen védőfóliával és felhasználatlanul. Ha az árut kicsomagolták és felhasználták, akkor azokat higiéniai okokból nem lehet visszaküldeni.

  A vevő saját költségén szállítja az árut a címünkre. Kérjük, hogy az árut biztosítottan és ajánlott levélben küldje el, mivel az esetleges elvesztését a hozzánk vezető úton nem tudjuk befolyásolni, és nem garantáljuk. Utánvétet nem fogadunk el.

  Abban az esetben, ha a fogyasztónak visszaszolgáltatott áruk a használat jelei miatt megsérülnek, részben vagy teljesen elfogyasztják, vagy olyan állapotban, amely nem felel meg annak a feltételnek, amelyben az eladó elküldte, elismeri, hogy az eladó jogosult az ilyen kár megtérítésére a fogyasztó által a megrendelt árukért fizetett összegből, vagy visszautasíthatják.
  ! Ajándékok és egyéb csomagolt áruk, amelyekért a vevő nem fizetett, nem igényelhetők.

  10. MEGRENDELÉS TÖRLÉSE

  A vevőnek jogában áll bármikor indoklás nélkül lemondani a megrendelést, mielőtt az árut e-mailben vagy telefonon elküldené!

  Törvény rendelkezéseinek megfelelően. A fogyasztónak jogában áll az áru átvételét követő 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállni a szerződéstől. Visszatérítési időszak a visszavonás kézbesítésétől számított 14 napon belül.

  A fogyasztó köteles az árut a szerződéstől való elállástól számított 14 napon belül elküldeni. A visszaküldött árunak azonban épnek kell lennie, megfelelően csomagolva az eredeti csomagolásban, ép védőfóliával és használaton kívül.

  A szerződéstől való elállással a szerződő felek kötelesek visszaszolgáltatni az egymásnak nyújtott szolgáltatásokat. Ha a fogyasztó már átvette a megrendelt árut, köteles az eredeti, sértetlen csomagolásban visszaadni.

  3. § (3) bekezdés alapján 1 levél törvény i. A fogyasztóvédelemről szóló 102/2014. Sz. Hivatkozás: „Az eladó köteles egyértelműen és érthetően értesíteni a fogyasztót a távollevői szerződés vagy az eladó telephelyén kívül kötött szerződés megkötése előtt, vagy ha a szerződést fogyasztói megrendelés alapján kötik meg. a (2) bekezdéssel összhangban vagy egy olyan nemzetközi megállapodással összhangban, amely a Szlovák Köztársaságot kötelezi:
  i) tájékoztatás arról, hogy ha a fogyasztó eláll a szerződéstől, viseli az áruknak az eladónak történő visszaküldésének költségeit a 10. § (2) bekezdése szerint. 3. és ha eláll a távollevői szerződéstől, az áru visszaküldésének költsége, amelyet természeténél fogva nem lehet postai úton visszaadni ",

  10. §-a alapján. Törvény 3. pontja, idézi: „ A szerződéstől való elálláskor a fogyasztó csak az áru visszaküldésének költségeit viseli az eladónak vagy az eladó által az áru átvételére felhatalmazott személynek.

  11. HA az áruk nincsenek raktáron

  Ha fizetett a megrendelés után a létrehozás után banki átutalással, és nincs raktáron az áru, a pénzt 10 munkanapon belül visszaküldik arra a számlára, amelyről a fizetést megkaptuk.

  12. ÁRUK TULAJDONSÁGA

  Az áruk a vállalat tulajdonában maradnak a szállítás kifizetéséig:
  Garo & Co., Ltd.
  Dunajská 1065/12
  Šamorín 931 01, Szlovákia
  IČO: 47934841
  Steuernummer: SK2024159324